A Study of the Effectiveness of an Enzyme Preparation Obtained from a New Mutant Trichoderma Reesei Strain in the Cereal Mixtures Hydrolysis
Abstract
About the Authors
E. V. KostylevaRussian Federation
A. S. Sereda
Russian Federation
N. V. Tsurikova
Russian Federation
I. A. Velikoretskaya
Russian Federation
A. M. Aisina
Russian Federation
E. A. Mikhailichenko
Russian Federation
References
1. Bedford, M. R. Enzymes in farm animal nutrition / M. R. Bedford, G. G. Partridge. - UK: CAB International, 2010. - 319 p.
2. Богомолова, И. П. Научное исследование динамики и тенденций развития отечественной комбикормовой промышленности / И. П. Богомолова, И. Н. Василенко, С. Д. Силва // Вектор экономики. - 2016. - № 6 (6). - С. 46.
3. Кононенко, С. И. Ферментный препарат в кормлении свиней / С. И. Кононенко // Научный журнал КубГАУ. - 2012. - № 78 (04). - С. 1-23.
4. Khattak, F. M. Enzymes in poultry nutrition / F. M. Khattak [et al] // J. Anim. Pl. Sci. - 2006. - V. 16 (1-2). - P. 1-7.
5. Peterson, R. Trichoderma reesei RUTC30 - Thirty years of strain improvement / R. Peterson, H. Nevalainen // Microbiology. - 2012. - № 158 (1), P. 58-68.
6. Gupta, V. G. Biotechnology and biology of Trichoderma / V. G. Gupta [et al] // Newnes. - 2014.
7. Синицын, А. П. Ферментные новшества / А. П. Синицын, О. А. Синицына, О. Г. Короткова // Агробизнес. - 2016. - Т. 38. - № 4. - С. 88-92.
8. Meng, X. Degradation of Cell Wall Polysaccharides by Combinations of Carbohydrase Enzymes and Their Effect on Nutrient Utilization and Broiler Chicken Performance / X. Meng [et al] // Poultry Science. - 2005. - V. 8. - P. 37-47.
9. Sajith, S. An Overview on Fungal Cellulases with an Industrial Perspective / S. Sajith [et al] // J Nutr Food Sci. - 2016. - V. 6 (1): 461.
Review
For citations:
Kostyleva E.V., Sereda A.S., Tsurikova N.V., Velikoretskaya I.A., Aisina A.M., Mikhailichenko E.A. A Study of the Effectiveness of an Enzyme Preparation Obtained from a New Mutant Trichoderma Reesei Strain in the Cereal Mixtures Hydrolysis. Storage and Processing of Farm Products. 2018;(1):38-40.